Jong Ajax-verdediger eerste versterking NAC Breda: Voor mij een mooie stap

Jong Ajax-verdediger eerste versterking NAC Breda: "Voor mij een mooie stap"

Gepubliceerd: woensdag 5 juni 2019 om 15:48wo 05-06-2019 om 15:48

NAC Breda heeft zich versterkt met Robin Schouten. De vleugelverdediger wordt overgenomen van Jong Ajax. Afgelopen seizoen speelde Schouten (21) op huurbasis voor FC Volendam. 

Ook komend seizoen speelt de rechtsback in de Keuken Kampioen Divisie, want degradant NAC heeft hem transfervrij ingelijfd, meldt het woensdag via de officiële kanalen. Schouten signeerde een tweejarig contract in het Rat Verlegh Stadion.

"Dit is voor mij een mooie stap in mijn carrière. NAC is absoluut een grote club met een aanhang waar je voor gaat lopen. Komend seizoen zijn we helaas niet actief op het hoogste niveau, maar wat mij betreft is het daarom juist een mooie uitdaging om met elkaar te gaan strijden voor promotie. Bij FC Volendam heb ik ervaring op kunnen doen in de Keuken Kampioen Divisie, ik weet dus wat er wordt gevraagd", aldus Schouten op de website van zijn nieuwe club

De verdediger is de eerste zomerversterking voor NAC en technisch directeur Tom van den Abbeele. "Robin is een moderne back die offensief is ingesteld. (...)  Hij heeft onder andere bij AZ een goede opleiding genoten en op zijn leeftijd al heel wat ervaring in de benen. Wij zijn blij en trots dat Robin komend seizoen met ons de strijd aan gaat."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws