Genee reageert op kritiek Angela de Jong: 'Om het nou een doodzonde te noemen...'

Genee reageert op kritiek Angela de Jong: 'Om het nou een doodzonde te noemen...'

Gepubliceerd: dinsdag 11 juni 2019 om 23:21di 11-06-2019 om 23:21

Wifred Genee kan zich niet geheel vinden in de kritiek van Algemeen Dagblad-columnist Angela de Jong. Deze besprak in haar bijdrage de meest recente uitzending van Café Hendriks en Genee, de nieuwe talkshow van de Veronica Inside-presentator en Hélène Hendriks.

Volgens De Jong draaiden de twee zichzelf 'de nek om'. Terwijl Genee de aangeschoven Art Rooijakkers aan de tand voelde over een vermeende ruzie met collega Dennis Weening 'maakte Hendriks een kardinale fout', schreef de columniste. 'Ze kapte haar collega af - 'even verder' - en begon over kijkcijferdruk en zijn ambassadeurschap voor Stichting Vluchteling. Weg moment, weg spannende tv, weg kansen dat het nog wat wordt met deze show.'

Genee heeft voor de camera's van RTL Boulevard gereageerd op de kritiek van De Jong. "Ik vind het wel apart", vindt de presentator. "Als je eerst schrijft dat het een hele veelbelovende show en één van de betere programma's van Talpa is. En dan zou het een week later ineens heel slecht zijn." Genee erkent dat het duo nog op elkaar ingespeeld moet raken. "Voor haar is het ook allemaal nieuw, want ze komt uit de sport. Maar om het nou een doodzonde te noemen dat je mij een beetje interrumpeert... Dat was misschien niet het meest gelukkige moment, maar dat kan gebeuren. Daar maak ik mij niet zo druk over."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws