Driessen: 'Als het dik aan is met zijn vriendin, is De Ligt op weg naar PSG'

Driessen: 'Als het dik aan is met zijn vriendin, is De Ligt op weg naar PSG'

Gepubliceerd: vrijdag 14 juni 2019 om 06:43vr 14-06-2019 om 06:43

Hans Kraay junior heeft grote bedenkingen bij de op handen zijnde toptransfer van Matthijs de Ligt. De FOX Sports-analist blijft erbij dat De Ligt beter naar FC Barcelona en Liverpool kan vertrekken dan naar Paris Saint-Germain.

Telegraaf-journalist Valentijn Driessen schoof donderdagavond samen met Kraay aan bij FOX Sports Vandaag Voetbalzomer en herhaalde wat eerder die dag al in 'zijn krant'. De vriendin van De Ligt is door PSG uitgenodigd in de Franse hoofdstad en heeft samen met haar moeder al een aantal woningen bekeken. "Als het echt dik aan is met zijn vriendin, dan lijkt het de kant van PSG op te gaan", aldus Driessen.

Kraay hoort het aan. "Hij kan twintig miljoen per jaar verdienen, honderd miljoen in vijf jaar! Maar hij moet het toch niet doen", vindt de analist. "Als ik De Ligt was, zou ik zeggen: ik kan bij Barcelona zes miljoen minder krijgen. Veertien miljoen, maal vijf is zeventig: die kun je ook niet meer opmaken. Dan ga ik toch liever naar Barcelona, spelen tegen Valencia, Sevilla, Real Madrid, Atlético Madrid... Liever dat dan tegen Guingamp. Of lekker naar Liverpool, dat je elke week topsport ruikt."

Poll

Is PSG een goede club voor De Ligt?

(27538 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws