'Barça ziet ook nieuwe poging stranden: Chelsea slaat bod van 40 miljoen af'

'Barça ziet ook nieuwe poging stranden: Chelsea slaat bod van 40 miljoen af'

Gepubliceerd: maandag 17 juni 2019 om 18:45ma 17-06-2019 om 18:45

FC Barcelona is nog weinig gelukkig op de transfermarkt deze zomer. De Catalanen liepen onlangs een blauwtje bij Chelsea, dat een bod van veertig miljoen euro op Willian weigerde. Ook Atlético Madrid ving bot.

Dat meldt Sky Sports. Hoewel Willian zijn laatste contractjaar ingaat op Stamford Bridge, is een vertrek van de dertigjarige Braziliaan onbespreekbaar voor Chelsea. Dat komt niet in de laatste plaats door het transferverbod dat de Premier League-grootmacht in zijn greep houdt. Bovendien vertrok sterspeler Eden Hazard al voor honderd miljoen euro naar Real Madrid.

Barça bracht vorig jaar al tevergeefs een bod van zestig miljoen euro uit op Willian. Ook afgelopen winter bleek een toenaderingspoging voor de aanvaller tevergeefs. De Catalanen blijven zoekende op de transfermarkt. Tot dusver werd alleen Frenkie de Jong vastgelegd voor het nieuwe seizoen.

Willian kwam het afgelopen seizoen tot 32 optredens in de Premier League, waarvan 26 als basisspeler. Hij was goed voor drie goals en zes assists.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws