ED: PSV ziet terugkeer van 'ervaren', 'enthousiaste' en 'goedkope' Pieters zitten

ED: PSV ziet terugkeer van 'ervaren', 'enthousiaste' en 'goedkope' Pieters zitten

Gepubliceerd: vrijdag 21 juni 2019 om 09:42vr 21-06-2019 om 09:42

Ook het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV de mogelijkheden onderzoekt om Erik Pieters terug te halen naar Eindhoven. Donderdagavond meldde L'Equipe dat Pieters zelf graag terug wil keren naar PSV en de club zelf lijkt werk te willen maken van een overstap.

Volgens het Eindhovens Dagblad staan veel mensen binnen PSV positief tegenover een terugkeer van Pieters. Hij zou de nodige ervaring met zich meebrengen en het is ook gunstig dat Pieters zelf graag wil. PSV heeft snel een nieuwe linksback nodig, aangezien Aziz Behich al is vertrokken naar Basaksehir en het een kwestie van tijd is voordat de transfer van Angelino naar Manchester City rond is.

Naast Pieters houdt PSV ook de ontwikkelingen rond Toni Lato, een Spaanse linksback van Valencia in de gaten. Aangezien de Spanjaard nog twee seizoenen onder contract staat in Mestalla zouden de Eindhovenaren een aantal miljoenen moeten neertellen om hem over te nemen. Het contract van Pieters bij Stoke City loopt nog één jaar door, waardoor de Nederlander een beduidend goedkopere optie is. Pieters heeft echter ook aanbiedingen van Denizlispor en Amiens, de club waar hij op huurbasis al actief was, op zak.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws