Gomes trekt beslissing om te stoppen in en plakt er nog een jaartje aan vast

Gomes trekt beslissing om te stoppen in en plakt er nog een jaartje aan vast

Gepubliceerd: vrijdag 28 juni 2019 om 18:58vr 28-06-2019 om 18:58

Laatste update: vrijdag 28 juni 2019 om 18:59vr 28-06-2019 om 18:59

Heurelho Gomes plakt er toch nog een jaartje aan vast bij Watford. Dat meldt de club via de officiële kanalen. De Braziliaanse doelman, die in het verleden succesvol was bij PSV, dacht te zullen gaan stoppen, maar tekent nu toch voor een extra seizoen in Noord-Londen.

De Braziliaan, die in Eindhoven ook wel bekend staat als 'O Goleiro Grande', gaat nu dus op voor zijn zesde seizoen bij The Hornets. In de vijf voorgaande seizoenen verdedigde Gomes 156 keer het doel van Watford. Hij speelde een sleutelrol in de promotie naar de Premier League van de geelzwarte brigade uit Londen, in het seizoen 2014/2015. Een seizoen later werd hij verkozen tot speler van het seizoen bij Watford.

Die eer viel hem later nog twee keer ten deel. Dit seizoen was Gomes geen vaste waarde in de competitie, maar keepte hij wel in de bekertoernooien. In de FA Cup stoomde Watford met de Braziliaan onder de lat door naar de finale, waarin het verloor van Manchester City.

Watford en Gomes leken afscheid van elkaar te gaan nemen omdat de goalie aan stoppen dacht. De PSV-legende nam al emotioneel afscheid van het Watford-publiek, maar plakt er nu toch nog een jaartje aan vast.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws