'PSV gaat zich snel melden voor Berghuis, Stam bedankt voor Nuytinck en Fer'

'PSV gaat zich snel melden voor Berghuis, Stam bedankt voor Nuytinck en Fer'

Gepubliceerd: woensdag 3 juli 2019 om 10:10wo 03-07-2019 om 10:10

Feyenoord staat de komende weken het nodige te wachten op de transfermarkt. Zo komen vanuit Eindhoven signalen dat PSV zich 'snel officieel zal melden voor Steven Berghuis', meldt Voetbal International.

Zaakwaarnemer Mino Raiola vroeg al naar een prijsindicatie voor de rechtsbuiten, voor wie de Rotterdammers naar verluidt twintig miljoen euro willen ontvangen.

Daarnaast lijkt Feyenoord na de miljoenentransfer van Tonny Vilhena zelf actief op zoek naar versterkingen. Luciano Narsingh geldt daarbij nog altijd als optie. De rappe vleugelspeler werd onlangs benaderd door jeugdtrainer Dirk Kuyt, die deel uitmaakt van een soort technisch hart. Hij heeft samen met zaakwaarnemer Rob Jansen een flinke vinger in de pap in het transferbeleid in De Kuip.

'Hoewel Narsingh niet meteen toehapte, lijkt de kans wel aanwezig dat hij binnenkort speler is van Feyenoord', schrijft VI. 'Zoals meer voetballers in zijn positie – Narsingh is transfervrij – laat hij de markt nog even zijn werk doen. Je weet nooit wat er nog meer voorbijkomt, zoals Besiktas misschien, een club met betere arbeidsvoorwaarden dan Feyenoord.'

Feyenoord had ook interesse in Leroy Fer en Bram Nuytinck (Udinese), maar trainer Jaap Stam gebruikte zijn 'vetorecht'. Al lijkt er voor de middenvelder 'wellicht nog een opening'.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws