NEC versterkt zich met middenvelder van Club Brugge: 'Spelers die we graag zien'

NEC versterkt zich met middenvelder van Club Brugge: 'Spelers die we graag zien'

07-07-2019 15:28
7

NEC kan aankomend seizoen beschikken over middenvelder Jellert van Landschoot. Dat meldt de club op de officiële kanalen. De 21-jarige Belg wordt voor een jaar gehuurd van Club Brugge. Daarnaast hebben de Nijmegenaren ook een optie tot koop bedongen op Van Landschoot.

De jonge middenvelder stroomde op zesjarige leeftijd in bij de jeugdopleiding van Club Brugge en doorliep alle jeugdelftallen. Tot een debuut in het eerste elftal van de club uit het westen van België kwam het nog niet, maar tijdens het seizoen 2017/2018 speelde Van Landschoot wel al op huurbasis bij FC Eindhoven. Daar speelde hij 38 wedstrijden en scoorde hij drie keer.

Van Landschoot wordt gehaald om zijn loopvermogen en dynamiek, zegt algemeen directeur Wilco van Schaik op de clubsite van de Nijmegaren. "Jellert is een speler met een sterke mentaliteit en dat zijn spelers die we graag zien in de Goffert. Gezien zijn jonge leeftijd zit er ook nog veel rek in en gaan we ervoor om het komende seizoen onze gezamenlijke doelen te verwezenlijken. We wensen Jellert heel veel succes bij onze club."