'PSV of Feyenoord voor Berghuis: Raiola kan beslissende rol spelen na aanbieding'

'PSV of Feyenoord voor Berghuis: Raiola kan beslissende rol spelen na aanbieding'

Gepubliceerd: maandag 8 juli 2019 om 06:52ma 08-07-2019 om 06:52

Feyenoord moet een financieel gebaar maken om Steven Berghuis in De Kuip te houden. Dat suggereert De Telegraaf. De 27-jarige aanvaller staat in de belangstelling van PSV, maar kan ook een verbeterd contract tekenen bij Feyenoord.

De hoogte van de aanbieding gaat volgens De Telegraaf bepalen of Berghuis komend seizoen in Rotterdam speelt. De Oranje-international (veertien interlands) kan rekenen op belangstelling van PSV, maar de Eindhovenaren komen pas in actie als Steven Bergwijn of Hirving Lozano is verkocht. Ook vanuit het buitenland is er interesse in Berghuis.

Als één van de geïnteresseerde clubs hem tonnen meer salaris biedt, is er een kans dat zaakwaarnemer Mino Raiola een transfer gaat pushen. Het is algemeen bekend dat Feyenoord niet wil meewerken aan een vertrek van Berghuis. Door het kleinere spelersbudget - de helft van Ajax - loopt de Rotterdamse club echter gevaar.

Berghuis wil de komende periode geen uitspraken doen over zijn toekomst. "Ik ben op dit moment gewoon lekker aan het trainen bij Feyenoord en in mijn vakantie heeft Jaap Stam me laten weten dat hij me graag wil houden. In de eerste trainingsweek van Feyenoord hebben we ook nog even gesproken", laat hij weten aan De Telegraaf.

Het contract van Berghuis loopt tot de zomer van 2021. Maandag reist hij met de selectie van Feyenoord af naar Oostenrijk, waar de club een trainingskamp heeft belegd.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws