De Boer door schoonzoon gewezen op 'belachelijk' gerucht: We zijn pas halverwege

De Boer door schoonzoon gewezen op 'belachelijk' gerucht: "We zijn pas halverwege"

Gepubliceerd: dinsdag 9 juli 2019 om 19:11di 09-07-2019 om 19:11

Atlanta United-trainer Frank de Boer heeft verbaasd gereageerd op een transfernieuwtje van het Argentijnse TyC Sports. Volgens het medium was de regerend Major League Soccer-kampioen van plan om topaankoop Gonzalo 'Pity' Martínez na een half jaar alweer uit te lenen.

De 26-jarige spelmaker kwam aan het begin van het jaar over voor ruim dertien miljoen euro over van River Plate, maar beleefde een aarzelende start in Georgia: in achttien MLS-wedstrijden tot dusver was hij goed voor twee goals en vier assists. De Boer en consorten zouden daardoor overwogen hebben om de drievoudig Argentijns international tijdelijk elders te stallen.

De berichtgeving van TyC Sports klopt echter van geen kanten, stelt De Boer. De trainer wist van niets, maar werd door één van zijn schoonzoons op de hoogte gesteld. "Dit is belachelijk, we zijn pas halverwege het seizoen", laat hij weten aan Amerikaanse media. De 49-jarige Noord-Hollander gunt Martínez alle tijd om te acclimatiseren tijdens zijn eerste avontuur buiten Argentinië. "Ik zeg altijd dat de eerste zes maanden het belangrijkst zijn, als je kennismaakt met een nieuwe cultuur. Hij moet zich hier aanpassen en dat gaat met ups en downs."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws