Update: 'Huur Sandler nu écht rond, Anderlecht komt woensdag met bevestiging'

Update: 'Huur Sandler nu écht rond, Anderlecht komt woensdag met bevestiging'

Gepubliceerd: zondag 14 juli 2019 om 13:58zo 14-07-2019 om 13:58

Laatste update: woensdag 17 juli 2019 om 11:00wo 17-07-2019 om 11:00

Philippe Sandler speelt komend seizoen op huurbasis bij Anderlecht. De Belgische topclub gaat de Nederlandse verdediger van Manchester City zondag presenteren op de fandag.

Dat meldt Het Nieuwsblad. De komst van Sandler hangt al een tijdje in de lucht. Hij wordt door Anderlecht voor één jaar gehuurd van Manchester City. De 22-jarige Amsterdammer nam al afscheid van zijn ploeggenoten en wordt in Brussel herenigd met mentor Vincent Kompany, die sinds kort speler-trainer is bij Anderlecht. Sandler krijgt rugnummer 34 als eerbetoon aan Abdelhak Nouri.

Naast Sandler gaat Anderlecht mogelijk óók Sidney Sam presenteren op de fandag. De 31-jarige Duitser was de laatste weken op proef en heeft voldoende laten zien om een contract te versieren. Kompany kent Sam nog van zijn tijd bij Hamburger SV. Anderlecht versterkte zich deze zomer al met Michel Vlap, Samir Nasri, Landry Dimata en Aristote Nkaka.

Update 17/07: 11.00 uur: Anderlecht huurt Philippe Sandler (22) voor één seizoen van Manchester City. Volgens is de deal nu écht helemaal rond. In de deal is geen optie tot koop opgenomen. 

Volgens HLN is de verwachting dat Anderlecht de komst van de Nederlandse verdediger woensdag officieel maakt, net als die van de 31-jarige Sidney Stam. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws