'Juventus wijst openingsbod van Tottenham Hotspur op Dybala af'

'Juventus wijst openingsbod van Tottenham Hotspur op Dybala af'

26-07-2019 11:08 Laatste update: 11:09
48

De interesse van Tottenham Hotspur in Paulo Dybala is serieus. De verliezend Champions League-finalist heeft een openingsbod van vijftig miljoen euro uitgebracht op de Argentijn, zo meldt het Italiaanse La Stampa.

Daarmee kunnen de onderhandelingen over een transferbedrag beginnen. Juventus heeft het bod van vijftig miljoen euro afgewezen, zoals verwacht. In Britse media werd eerder al gemeld dat Spurs interesse heeft in de aanvallende middenvelder. Daarbij werd gemeld dat Dybala 75 à 80 miljoen euro moet kosten. Volgens La Stampa ligt de vraagprijs zelfs op 90 miljoen euro.

Dat zou betekenen dat Tottenham het clubrecord moet verbreken. Eerder deze zomer betaalde Tottenham Hotspur 60 miljoen euro voor Tanguy Ndombele, die overkwam van Olympique Lyon. Dat was de hoogste transfersom die de Londenaren ooit betaalden voor een speler.

Dybala heeft bij Juventus nog een contract tot medio 2022, maar zou onder de nieuwe trainer Maurizio Sarri niet verzekerd zijn van een basisplaats. De Argentijn geniet momenteel nog van een vakantie nadat hij met Argentinië actief was op de Copa América. Na terugkeer in Turijn hakt hij een knoop door over zijn toekomst. Naast Tottenham zouden ook Manchester United, Inter en Paris Saint-Germain interesse hebben.