AD: Veel beweging rond Neres, Ziyech nog altijd op lijstje Bayern München

AD: Veel beweging rond Neres, Ziyech nog altijd op lijstje Bayern München

Gepubliceerd: dinsdag 6 augustus 2019 om 06:45di 06-08-2019 om 06:45

Hakim Ziyech staat 'nog altijd' op de radar van Bayern München. Dat schrijft het Algemeen Dagblad dinsdag. Het Duitse BILD meldde zondag al dat de Ajacied (26) een van de opties voor de aanval is in Duitsland. 

De geruchten rond Ziyech zijn er al maanden. Hij kon naar Sevilla, maar vindt de Spaanse club geen verbetering ten opzichte van Ajax. Verder is het rustig rond de linkspoot. Directeur spelersbeleid Marc Overmars zei onlangs op het trainingskamp in Oostenrijk dat Ziyech voor ongeveer 35 miljoen euro op te pikken is bij Ajax.

Neres
Rond David Neres was het lang rustig, maar volgens het AD komt er het een en ander op gang rond de Braziliaan. Het is niet duidelijk welke club momenteel het meest geïnteresseerd is en hoe concreet de belangstelling is. Naar verluidt legde Atlético Madrid onlangs een bod neer in Amsterdam. Ook Manchester United zou interesse hebben.

Braziliaanse media meldden eerder dat Neres op het punt staat om zijn contract te verlengen bij Ajax, maar dat is volgens Nederlandse media zo zeker niet. Neres zou deze zomer openstaan voor een andere club.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws