'Witte rook op komst: Feyenoord ontvangt miljoenen en wil oude bekende Karsdorp'

'Witte rook op komst: Feyenoord ontvangt miljoenen en wil oude bekende Karsdorp'

Gepubliceerd: dinsdag 6 augustus 2019 om 21:50di 06-08-2019 om 21:50

De transfer van Jeremiah St. Juste van Feyenoord naar FSV Mainz 05 is bijna rond, meldt Voetbal International dinsdagavond. De Rotterdammers ontvangen een transfersom van negen miljoen euro, die door bonussen kan oplopen tot twaalf miljoen. 

St. Juste bereikte vorige week al een persoonlijk akkoord met Mainz, maar moest vervolgens wachten op de clubs. Inmiddels verblijft de 22-jarige verdediger in Duitsland om zijn transfer af te ronden. Hij gaat een contract voor vier seizoenen tekenen. Trainer Jaap Stam kan tegen Dinamo Tbilisi in de play-offs van de Europa League al niet meer over hem beschikken.

Feyenoord kan de miljoenen voor St. Juste goed gebruiken om de selectie te versterken. Het oog valt daarbij het eerst op een nieuwe rechtsback. Volgens VI geldt Rick Karsdorp als de voornaamste kandidaat. Hij verliet de Rotterdammers twee jaar geleden voor AS Roma, maar in Stadio Olimpico heeft hij zijn stempel mede door blessures nog niet kunnen drukken. Een poging van Feyenoord 'is logisch', zo klinkt het.

Karsdorp is inmiddels weer fit en zet zelf in op een verhuur. Feyenoord probeerde hem vorig jaar al tijdelijk terug te halen naar De Kuip, maar dat lukte niet. De club zoekt ook nog naar een centrale verdediger en een aanvaller.

Poll

Is minimaal 9 miljoen de hoofdprijs voor St. Juste?

(4921 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws