'Lek' Schreuder over beschuldigingen: 'Ook voor mijn komst en na mijn vertrek al'

'Lek' Schreuder over beschuldigingen: 'Ook voor mijn komst en na mijn vertrek al'

30-08-2019 18:39 Laatste update: 31-08-2019 10:46
90

Hoffenheim-trainer Alfred Schreuder heeft gereageerd op de beschuldigingen dat hij in zijn FC Twente- en Ajax-tijd zou lekken naar de pers. De 46-jarige Barnevelder is zich van geen kwaad bewust, laat hij weten tegenover Ajax Showtime.

Hans Kraay junior deed maandagavond in Veronica Inside de eerste onthulling, later in de week volgden Dick Advocaat en TC/Tubantia-verslaggevers Leon ten Voorde en Fardau Wagenaar. "Ik weet niet waar dit vandaan komt", verdedigt Schreuder zichzelf. "Ik kan en wil alleen maar zeggen dat ik een geweldige tijd heb gehad bij Ajax met de spelers, staf en medewerkers. Verder kan ik hier niets mee."

De gewezen assistent van trainer Erik ten Hag is zich ervan bewust dat de lijntjes tussen Ajax en de media kort zijn. "Volgens mij is het al sinds jaar en dag zo en nog steeds zo dat veel bij Ajax op straat komt te liggen. Dus ook voor mijn komst (januari 2018, red.) en na mijn vertrek (afgelopen zomer, red.)", stelt Schreuder, die verder niet in wil gaan op de aantijgingen.