Vicepresident legt uit: 'Senesi is binnen afzienbare tijd speler van Feyenoord'

Vicepresident legt uit: 'Senesi is binnen afzienbare tijd speler van Feyenoord'

31-08-2019 21:51 Laatste update: 22:05
111

Feyenoord lijkt Marcos Senesi bijna binnen te hebben. Marcelo Tinelli, de vicepresident van San Lorenzo, geeft aan dat de verdediger van zijn ploeg op een haar na rond is met de Rotterdammers en dat een deal binnen een paar uur beklonken kan zijn.

Tegenover het Argentijnse TNT Sports zegt Tinelli dat San Lorenzo gehoopt had op een langer verblijf van Senesi, maar dat dat er niet in zit. De club heeft namelijk transferinkomsten nodig en gunt zijn verdediger daarnaast ook de overstap naar Europa. De vicepresident laat verder weten dat er nog onderhandeld wordt over doorverkooppercentages, het salaris van Senesi en de wijze van betalen. Binnen een paar uur verwacht de club de transfer bekend te kunnen maken.

Daarmee lijkt Feyenoord zijn laatste gewenste versterking definitief binnen te hebben. De Rotterdammers hebben tijdens de afgelopen transferperiode de hele verdediging gerenoveerd met de komst van Rick Karsdorp, Edgar Miguel Ié en nu dus ook Senesi. De 22-jarige verdediger uit Argentinië speelde zaterdagavond nog mee met San Lorenzo tegen Union de Santa Fe. Samen met oudgediende Fabricio Coloccini vormde Senesi het hart van de defensie van San Lorenzo.