Gebrand op doorbraak in PSV 1: 'Het wordt zaterdag een gekke gewaarwording'

Gebrand op doorbraak in PSV 1: 'Het wordt zaterdag een gekke gewaarwording'

Gepubliceerd: donderdag 12 september 2019 om 07:36do 12-09-2019 om 07:36

Armando Obispo is vastberaden om te slagen in Eindhoven. De talentvolle verdediger wordt dit seizoen door PSV verhuurd aan Vitesse. Zaterdagavond staan beide teams tegenover elkaar in het Philips Stadion. 

Na uitgebreid overleg met PSV en begeleider Ali Dursun besloot Obispo het avontuur aan te gaan bij Vitesse. "Het is een ploeg die perfect bij mijn plan voor dit seizoen paste. Ik wil alles spelen. Dan bedoel ik dat ik alle 34 wedstrijden in de Eredivisie en in het bekertoernooi belangrijk wil zijn voor het team, mezelf wil ontwikkelen en daarna ga kijken waar ik sta", analyseert hij, in gesprek met het Eindhovens Dagblad"In de voorbereiding voelde ik al dat mijn kans zou komen en we hebben een mooie start gehad, die nog beter had kunnen zijn."

Slagen in het rood-wit is zijn grote doel. Zaterdagavond tégen PSV aantreden wordt 'een beetje een gekke gewaarwording', denkt Obispo. "Ik heb nog altijd de droom om in Eindhoven door te breken, maar heb deze stap nu nodig. Wekelijks spelen is heerlijk en ik wil deze kans grijpen."

Het contract van Obispo bij PSV loopt tot en met de zomer van 2021. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat wordt de uitslag bij PSV-Vitesse?

(2373 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws