Lahoz lacht om Karsdorp: 'Hij verstond me niet, misschien is m'n Engels niet goed'

Lahoz lacht om Karsdorp: 'Hij verstond me niet, misschien is m'n Engels niet goed'

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 08:52vr 20-09-2019 om 08:52

Laatste update: vrijdag 20 september 2019 om 10:18vr 20-09-2019 om 10:18

Feyenoord verloor donderdagavond met 1-0 van Rangers en kwam in de eerste helft nog goed weg toen James Tavernier een strafschop op de paal schoot. De bal ging op de stip na een domme handsbal van Edgar Ié, maar het was vooral Rick Karsdorp die in de spotlights stond door aan arbiter Antonio Mateu Lahoz te vragen of de VAR het moment nog ging checken.

Wat Karsdorp echter niet wist is dat er in het hoofdtoernooi van de Europa League geen videoscheidsrechter aanwezig is. "De vorige keer had ik het ook al in de play-offs", vertelt hij na afloop van de wedstrijd tegen FOX Sports. "Ik weet de regels niet, wanneer er een VAR is. Vorig jaar in de Champions League was er wel een VAR, dus ik dacht misschien nu ook in de groepsfase van de Europa League. Dat is mijn fout, moet ik beter opletten. Misschien wilde ik nog wel proberen om het terug te draaien. Maar nee, er is geen VAR."

Scheidsrechter Lahoz moest lachen om de poging van Karsdorp om de fout van Ié recht te zetten. "Hij verstond me niet goed, misschien is mijn Engels ook niet helemaal goed", aldus Karsdorp. Feyenoord moet door de 1-0 nederlaag op Ibrox in de achtervolging in groep G van de Europa League en neemt het donderdag 3 oktober om 18.55 uur op tegen FC Porto. De Portugezen wonnen hun eerste wedstrijd met 2-1 van Young Boys uit Bern.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws