Update: Messi lacht Griezmann-gerucht weg: 'Natuurlijk geen problemen'

Update: Messi lacht Griezmann-gerucht weg: 'Natuurlijk geen problemen'

02-10-2019 19:58 Laatste update: 03-10-2019 14:48
34

Een ontboezeming van Antoine Griezmann: hij heeft bij FC Barcelona nog nauwelijks contact met Lionel Messi. Volgens de Franse aanvaller is dat te wijten aan het feit dat ze beiden nogal stil zijn.

Griezmann en Messi stonden door de blessure van de Argentijn pas een paar keer samen op het veld, maar ook buiten de lijnen ontbreekt de klik nog. "Hij is niet iemand die veel praat, en ik ook niet, dus is het moeilijk voor ons om te praten", verklaart hij in gesprek met Marca.

Griezmann werkt er wel aan om de relatie te verbeteren. Dat is ook belangrijk voor de prestaties van Barça, beseft hij. "Ik heb Mate voor hem gekocht, dus het gaat de goede kant op. We moeten zoeken naar die klik, ons verbeteren. Ik ben hier om te helpen. Ik voel mij op mijn gemak, maar moet mij op het veld nog verbeteren, zeker in mijn loopacties. Ik moet meer betrokken zijn in het spel en beter worden op de vleugel."

De Catalanen nemen het woensdagavond op tegen Internazionale, waar Diego Godín van de partij is. Griezmann speelde met de verdediger samen bij Atlético Madrid. "Godín is een geweldige vriend, een voorbeeld. Hij is de peetvader van mijn dochter. Maar ik ken wel wat trucjes om hem in de luren te leggen", grapt de 28-jarige Franse wereldkampioen.

Update 14.44: Na afloop van FC Barcelona - Internazionale (2-1) dook de pers massaal op Lionel Messi. Niet alleen omdat hij terug is, maar ook omdat ploeggenoot Antoine Griezmann zei dat hij amper contact heeft met de Argentijnse vedette. "Natuurlijk hebben we geen problemen", reageert Messi. "Beetje bij beetje leren we elkaar kennen. Alle spelers kunnen goed met elkaar opschieten."