'Hecht' PSV rouwt en speelt voor Ihattaren: Iedereen hangt aan Mo'tje

'Hecht' PSV rouwt en speelt voor Ihattaren: "Iedereen hangt aan Mo'tje"

06-10-2019 16:44
25

PSV speelt zondag voor Mohammed Ihattaren. Dat vertelt trainer Mark van Bommel voor de aftrap tegen VVV-Venlo. IHattaren verloor dit weekend zijn vader.

"We wisten dat zijn vader zwaar ziek was, maar het is toch extreem snel gegaan vannacht", zegt Van Bommel bij FOX Sports. Op initiatief van de spelers houdt PSV voorafgaand aan het duel met VVV een minuut stilte. "Dat tekent deze groep. Iedereen is ermee bezig. Je merkt wel aan de jongens dat er iets gebeurd is."

Van Bommel heeft het zondagochtend besproken op de club. "Iedereen verwerkt het op zijn eigen manier. Kijk, ik had vanochtend ook geen zin meer om te voetballen. Dat zijn van die momenten dat voetbal eigenlijk niks meer voorstelt. Ibi (Afellay, red.) is vanochtend bij me geweest en je merkt wel dat hij er heel veel moeite mee heeft."

Hoewel de klap hard is aangekomen, moet PSV volgens Van Bommel door. "We moeten gewoon een wedstrijd voetballen. We doen het voor Mo. Dat klinkt allemaal zo raar, maar deze groep is heel hecht. Iedereen hangt aan Mo'tje."