'Een raadsel hoe een aankoop van zeven miljoen euro minder kan zijn dan Botteghin'

'Een raadsel hoe een aankoop van zeven miljoen euro minder kan zijn dan Botteghin'

Gepubliceerd: zondag 6 oktober 2019 om 23:21zo 06-10-2019 om 23:21

Jan van Halst heeft geen goed woord over voor het aankoopbeleid van Feyenoord. De Rotterdammers spendeerden zeven miljoen euro aan Marcos Senesi, een nieuwe centrumverdediger, maar de Argentijn heeft nog geen enkele keer in de basis gespeeld.

Voorlopig spelen Eric Botteghin en Edgar Ié centraal achterin bij de Rotterdammers, tot onbegrip van Van Halst. "Dat is toch ongelofelijk", brandt hij los in het programma Rondo van Ziggo Sport. "Een aankoop van zeven miljoen euro die blijkbaar minder is dan Botteghin? Hoe kan dat? Dat is me echt een raadsel."

Youri Mulder, ook tafelgast bij het praatprogramma, wijst naar het risico van scouting in Zuid-Amerika. "Soms valt het wel eens tegen wat je uit die regionen haalt", zegt de voormalig aanvaller begripvol. "Kijk maar naar Magallan, bij Ajax."

De linksbenige centrale verdediger, die door Feyenoord werd opgehaald bij San Lorenzo, viel in de met 3-3 gelijkgespeelde wedstrijd bij FC Emmen en maakte geen geweldige indruk. Sindsdien heeft de Argentijn geen minuut meer gespeeld voor de Rotterdammers.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws