Speech bij PSV na rentree: 'De jongens wilden dat ik iets leuks ging doen'

Speech bij PSV na rentree: 'De jongens wilden dat ik iets leuks ging doen'

Gepubliceerd: maandag 7 oktober 2019 om 12:17ma 07-10-2019 om 12:17

Ryan Thomas kan na lange tijd eindelijk een streep zetten onder een vervelende en zware periode. De aanvallende middenvelder kwam tegen VVV Venlo na 85 minuten binnen de lijnen voor Erick Gutierrez en maakte daarmee zo’n veertien maanden na het tekenen bij PSV zijn debuut voor de Eindhovenaren.

Thomas scheurde op de tweede training bij PSV zijn kruisbanden en daarmee begon de Nieuw-Zeelander aan een zware periode. Veertien maanden lang werkte de middenvelder aan zijn herstel om terug te keren op het veld. Na afloop van zijn rentree werd Thomas in de kleedkamer gevraagd te speechen, waarna hij zijn teamgenoten bedankte voor alle steun, zo vertelt hij tegen De Telegraaf. "De jongens wilden dat ik iets leuks ging doen, maar ik heb ze vooral bedankt voor de support het afgelopen jaar. Ik heb me altijd deel van de groep gevoeld, al was het ook een lange en eenzame tijd. Gelukkig sta ik nu weer aan de andere kant. Ik ben fitter en sterker dan hiervoor. Dat telt."

Ook Mark van Bommel toonde zich gelukkig met de rentree van Thomas. "Als je ziet wat Ryan ervoor gedaan heeft in de tijd dat hij geblesseerd is geweest, de discipline om dat élke dag weer te doen, dan is dit mooi. Als je dan merkt hoe de jongens met hem omgaan in de kleedkamer, dan is dat voor een trainer mooi. Iedereen is blij voor hem en wachtte op minuten voor hem", besluit de trainer.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws