'Meer kopzorgen voor Cocu bij Derby: vierde speler was betrokken bij ongeluk'

'Meer kopzorgen voor Cocu bij Derby: vierde speler was betrokken bij ongeluk'

Gepubliceerd: donderdag 10 oktober 2019 om 15:25do 10-10-2019 om 15:25

Een nieuw hoofdstuk in de dronkemansrit van de Derby County-spelers eind september. Waar er eerder steeds werd gesproken over drie spelers, blijkt er nu ook een jeugdspeler aanwezig te zijn geweest bij het incident.

Dat meldt The Daily Mail. De jeugdspeler speelde al een handvol wedstrijden in het eerste elftal van trainer Phillip Cocu. Omdat hij aan het begin van zijn carrière staat, kiest de Engelse boulevardkrant ervoor om zijn naam niet bekend te maken. De jeugdspeler zat in de Range Rover, met aanvoerder Richard Keogh, die uiteindelijk de Mercedes van teamgenoot Mason Bennett ramde. Het voertuig kwam tot stilstand tegen een boom. Keogh raakte zwaar geblesseerd door het ongeluk.

De politie in Derbyshire is op de hoogte van de aanwezigheid van de jeugdspeler, die pas sinds enkele maanden legaal mag drinken. De jeugdspeler zou samen met Tom Lawrence en Bennett de plek van het ongeval in blinde paniek ontvlucht hebben. Ze kwamen er echter achter dat Keogh was achtergebleven op de plek des onheils, waarna ook het drietal terugkeerde.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws