'Publiekslieveling' Ajax: 'Ook mensen die denken: wat is dat voor raar mannetje'

'Publiekslieveling' Ajax: 'Ook mensen die denken: wat is dat voor raar mannetje'

Gepubliceerd: maandag 14 oktober 2019 om 18:45ma 14-10-2019 om 18:45

Noa Lang zit dicht tegen het eerste elftal van Ajax aan. Trainer Erik ten Hag neemt hem doorgaans op in zijn wedstrijdselectie en fans kunnen niet wachten op de doorbraak van de twintigjarige aanvallende middenvelder.

In de Ajax Podcast wordt gesteld dat Lang 'een publiekslieveling' is. "Dat is ook weleens anders geweest, hoor", vertelt de rechtspoot. Dat komt niet per se door zijn verleden bij Feyenoord. "Het is niet alleen omdat ik uit een andere stad kom. Er zijn mensen die mij mogen, maar er zijn ook mensen die denken: wat is dat voor raar mannetje? Dat zul je altijd hebben."

Lang ziet dat het de goede kant op gaat bij Ajax. Ten Hag hevelde hem onlangs definitief over naar de kleedkamer van Ajax 1. "Het is wel een beetje anders. Je zit nu met oudere jongens en ik zit naast Tadic. Tegen hem kun je niet zeggen: hey broer, geef ff mijn handdoek, haha. Dat is wel een verschilletje."

"Tadic is mijn teamgenoot, maar hij is wel veel ouder dan dat ik ben", aldus Lang. "Je praat iets anders tegen hem. Tegen de jongere jongens kan het wel. En de jongens met wie ik omga, zoals Labyad en Mazraoui."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Noa Lang goed genoeg voor een basisplaats bij Ajax?

(4974 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws