Bosz zeer ontstemd bij Bayer Leverkusen: Ik ga bepaalde conclusies trekken

Bosz zeer ontstemd bij Bayer Leverkusen: "Ik ga bepaalde conclusies trekken"

Gepubliceerd: zaterdag 19 oktober 2019 om 08:00za 19-10-2019 om 08:00

Laatste update: zaterdag 19 oktober 2019 om 13:49za 19-10-2019 om 13:49

Peter Bosz is ontstemd door de forse nederlaag van Bayer Leverkusen tegen Eintracht Frankfurt en kondigt veranderingen aan voor het Champions League-duel met Atlético Madrid van aankomende dinsdag. Leverkusen ging vrijdag met 3-0 onderuit tegen de ploeg van Bas Dost.

"We verdienden het absoluut niet om te winnen. De eerste paar minuten waren zo slecht. De agressiviteit ontbrak. Dan wordt het erg lastig", zei Bosz na afloop van de wedstrijd in Duitse media. "We wisten dat Frankfurt agressief zou beginnen. Dat zal dinsdag in Madrid niet anders zijn."

"Ik ga bepaalde conclusies trekken uit de wedstrijd van vanavond. We waren in de tweede helft beter, maar een 0-2 achterstand draai je niet makkelijk om. Ik feliciteer Frankfurt met de overwinning. Wij verdienden het niet."

Bosz greep al in de eerste helft in door rechtsback Mitchell Weiser na een half uur te wisselen. "Ik moest hem wisselen en heb nog niet met hem gesproken. Ik kan maar drie wissels toepassen, want anders had ik nog meer spelers gewisseld." 

Daley Sinkgraven zat met een blessure op de tribune tegen Frankfurt.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws