'De Wolf heeft het goed gedaan bij de amateurs en zal niet aan stoelpoten zagen'

'De Wolf heeft het goed gedaan bij de amateurs en zal niet aan stoelpoten zagen'

01-11-2019 16:00
43

John de Wolf staat er goed op binnen de Feyenoord-geledingen, weet clubwatcher Martijn Krabbendam. De 56-jarige oud-verdediger werd deze week losgeweekt van Tweede Divisie-club Spakenburg en zal Dick Advocaat gaan assisteren in De Kuip.

Voordat hij naar Spakenburg vertrok, was De Wolf al één van de kandidaten om het O19-elftal van Feyenoord te trainen, liet Krabbendam donderdagavond weten in Voetbalpraat. Nu keert de publiekslieveling alsnog terug naar De Kuip. "Omdat ze vinden dat hij – mede door zijn uitstraling – iets kan toevoegen aan de staf die er nu zit", aldus de Voetbal International-jounalist. "Hij heeft er lang gezeten als speler, hij heeft het in het amateurvoetbal goed gedaan... En ze weten: John zit er als assistent, die gaat niet aan de stoelpoten van de hoofdtrainer zagen."

De Wolf zal in De Kuip samenwerken met Advocaat, Cor Pot en Said Bakkati. "Het is niet de jongste technische staf, maar wel een ervaren technische staf. En ik denk dat Feyenoord daar op dit moment wel behoefte aan heeft", aldus Krabbendam.

De nieuwe Feyenoord-staf zal zondagmiddag in De Koel voor het eerst in de dug-out plaatsnemen. Om 14.30 uur zal er afgetrapt worden tegen VVV-Venlo.