Jeugdspeler Vitesse: 'Groeneveld ging van NEC naar de Champions League'

Jeugdspeler Vitesse: 'Groeneveld ging van NEC naar de Champions League'

Gepubliceerd: zaterdag 16 november 2019 om 13:26za 16-11-2019 om 13:26

Enrico Hernandez droomt van een carrière in de Europese top. De middenvelder annex aanvaller stelt zichzelf duidelijke doelen en hoopt dit seizoen kansen te krijgen bij Vitesse. Hierbij haalt hij een opvallend voorbeeld vanuit grote rivaal NEC aan.

Hernandez maakte vrijdag minuten in een oefenduel tegen Heracles. Aan ambities ontbreekt het niet bij de achttienjarige aanvaller. "Ik heb een duidelijk doel in mijn hoofd en dat is de Europese top. Dat is ook mogelijk denk ik. Ik geloof in mezelf en dat is belangrijk. Alles kan als ik hard blijf trainen en mijn kwaliteiten benut. Dit seizoen wil ik een keer bij de selectie zitten en hopelijk mijn debuut maken. Dat zou al mooi zijn. Maar geslaagd is het dan niet. Dan begint het allemaal pas", vertelt hij tegenover Omroep Gelderland.

De oud-Ajacied spiegelt zichzelf aan een speler van de grote concurrent, wanneer hij praat over de toekomst. "Arnaut Groeneveld ging van NEC naar de Champions League. Ik heb veel over hem gelezen en hij heeft het niet makkelijk gehad. Dat lijkt wel een beetje op mijn verhaal. Ik denk dat hij de Europese top gaat halen. Hij is mentaal sterk genoeg."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie Vitesse

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws