Kraay hoort naam van Eenhoorn bij persconferentie Feyenoord: Partijtje gênant...

Kraay hoort naam van Eenhoorn bij persconferentie Feyenoord: "Partijtje gênant..."

28-11-2019 11:56
99

Hans Kraay junior heeft deze week met gefronste wenkbrauwen naar de presentatie van het nieuwe Feyenoord-bestuur gekeken. Frank Arnesen en Mark Koevermans werden dinsdag officieel voorgesteld aan de pers.

De FOX Sports-analist zag hoe de bestuurders toegaven dat er contact was geweest met de gedroomde nieuwe directeur: Robert Eenhoorn. De voormalig honkbalcoach bleef echter bij AZ en Feyenoord liet weten dat gesprekken tussen beide partijen 'nooit concreet' zijn geworden. "Dat vind ik een partijtje gênant...", aldus Kraay bij Voetbalpraat.

"Hij was de gedroomde kandidaat, mensen schreven columns dat Feyenoord Eenhoorn nodig had. En dat je dan gewoon 'nooit concreet' bent geworden, bij iemand die hét boegbeeld van Feyenoord zou kunnen zijn." Presentator Leo Driessen werpt tegen dat het stadiondak bij AZ instortte, op het moment dat Feyenoord concreet had kunnen worden. "Daarvoor was Eenhoorn het al zat. Hij was het halfbakken gedoe zat en had allang voor zichzelf besloten dat hij niet naar Feyenoord wilde", verzekert Kraay echter.