Pochettino met open sollicitatie: 'Ik sta voor interessante aanbiedingen open'

Pochettino met open sollicitatie: 'Ik sta voor interessante aanbiedingen open'

Gepubliceerd: dinsdag 3 december 2019 om 15:26di 03-12-2019 om 15:26

Mauricio Pochettino popelt om snel weer aan de slag te gaan in de voetballerij. De Argentijnse manager, die onlangs werd weggestuurd bij Tottenham Hotspur en daar werd opgevolgd door José Mourinho, hoopt dat hij aanbiedingen uit Europa krijgt.

De Argentijn werd onlangs aan de kant geschoven bij Spurs, omdat de resultaten van de Noord-Londense club tegenvielen. Pochettino heeft echter niet lang nodig gehad om daarvan te herstellen, want hij is klaar voor een nieuwe uitdaging. "Op mijn leeftijd heb je niet zo veel tijd nodig om te herstellen", zegt de manager in een interview met The Times.

Pochettino is dan ook klaar voor een nieuwe club. "Er zijn veel clubs met bijzondere projecten die ik aan wil gaan", tipt hij geïnteresseerde clubs. "Ik sta voor aanbiedingen open en hoor graag over de projecten die mij voorgelegd worden. Mijn intentie is wel om in Europa aan de slag te gaan."

Bayern München zou de mogelijkheden onderzoeken om Pochettino als opvolger van Hansi Flick, de interim-trainer in Beieren, aan te stellen. Daarnaast heeft Arsenal, saillant genoeg de grote rivaal van Tottenham, naar verluidt ook interesse in de diensten van de Argentijn.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Bij welke club gaat Pochettino aan de slag?

(1339 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws