Optimistische Van den Brom is duidelijk: 'Wij willen heel graag de beker winnen'

Optimistische Van den Brom is duidelijk: 'Wij willen heel graag de beker winnen'

18-12-2019 18:09 Laatste update: 18:21
6

John van den Brom droomt van bekersucces met FC Utrecht en de trainer steekt zijn ambities in de KNVB Beker niet onder stoelen of banken. Daarnaast ontving Utrecht nieuws uit de ziekenboeg.

FC Utrecht neemt het donderdagavond in het Hitachi Capital Mobility Stadion op tegen FC Groningen. De wedstrijd moet het begin zijn van een succesvolle bekercampagne. "Wij willen heel graag de beker winnen. De volgende wedstrijd is FC Groningen-uit. Wil je je doelstelling bereiken, dan zul je morgen moeten winnen. Maar ik weet ook dat Danny Buijs hetzelfde zal zeggen tegen zijn spelers. Dat is ook weer het mooie aan de bekercompetitie", spreekt Van den Brom vol enthousiasme en ambitie op de clubwebsite.

De oud-trainer van AZ ontving in aanloop naar het bekertreffen zowel goed als slecht nieuws uit de ziekenboeg. "Bart Ramselaar is er niet bij, hij is geblesseerd. Dat is heel jammer, want hij was de laatste weken enorm beslissend", verzucht Van den Brom. "Adrián Dalmau is voldoende fit om mee te gaan en zit voor het eerst sinds heel lange tijd weer bij de selectie. Dat is voor hem natuurlijk heel mooi en dat is een stimulans voor hem, maar ook voor de rest van de groep. Het is natuurlijk wel lekker om een speler van het kaliber Dalmau achter de hand te hebben."