Pover presterend Chelsea gepiepeld op Stamford Bridge: 'Resultaten zijn belabberd'

Pover presterend Chelsea gepiepeld op Stamford Bridge: 'Resultaten zijn belabberd'

27-12-2019 12:55 Laatste update: 12:59
20

Frank Lampard is het beu en eist verbetering. Zijn Chelsea verloor op Boxing Day voor de tweede keer op rij een thuiswedstrijd en Lampard wil dat zijn spelers een sterke persoonlijkheid laten zien

Chelsea verloor vijf van de laatste zeven competitiewedstrijden een het was voor de eerste keer sinds 2011 dat The Blues twee thuiswedstrijden achter elkaar verloor. "We hebben heel veel balbezit en controle over de bal, maar we doen er veel te weinig mee in de zestienmeter van de tegenstander", briest Lampard tegenover BBC Radio 5 Live na de 0-2 nederlaag tegen Southampton.

"Dit is al een hele tijd bij ons aan de gang. We moeten hier overheen komen want onze resultaten in thuiswedstrijden zijn belabberd, daar moet verbetering in komen", constateert de oefenmeester van Chelsea. "Teams weten nu hoe ze tegen ons moeten spelen. Wanneer ze ons weinig ruimte geven, hebben we het heel moeilijk. Dat moet echt beter. We moeten daar snel overheen komen. Persoonlijkheid tonen is een essentieel ding in het voetbal. Je mag je daardoor niet laten verslaan", besluit hij.