Breaking news uit Italië: AC Milan maakt komst Zlatan wereldkundig

Breaking news uit Italië: AC Milan maakt komst Zlatan wereldkundig

27-12-2019 18:49 Laatste update: 20:28
64

Zlatan Ibrahimovic keert terug bij AC Milan. De Italiaanse club bevestigt dat vrijdagavond via de website van de club. Daarnaast werden er via Twitter meerdere video's gedeeld.

Verschillende Italiaanse media meldden al dat de deal al rond was, niet veel later volgde ook de bevestiging van de club zelf. Er werden eerst twee teasers op Twitter geplaatst, alvorens het nieuws daadwerkelijk werd bevestigd. 

De spits was transfervrij na een periode in de Verenigde Staten bij Los Angeles Galaxy en besloot zijn contract daar niet te verlengen. De Zweed werd gelinkt aan een handvol clubs, waarvan Milan er al die tijd één was. Ook Everton en Bologna passeerden de revue.

Ibrahimovic is blij met zijn terugkeer naar Italië. "Ik kom terug naar een club waar ik veel respect voor heb en naar de stad Milaan, waar ik van houd. Ik ga samen met mijn teamgenoten vechten om de gang van zaken dit seizoen te veranderen. Daar ga ik alles aan doen." De spits tekent tot het einde van het seizoen in Milaan, met een optie om de verbintenis met een jaar te verlengen.