'Fortuna wordt voor de tweede keer in een half jaar gepiepeld door oude bekende'

'Fortuna wordt voor de tweede keer in een half jaar gepiepeld door oude bekende'

Gepubliceerd: maandag 27 januari 2020 om 18:46ma 27-01-2020 om 18:46

Fortuna Sittard krijgt definitief niet de beschikking over de diensten van José Rodríguez. De komst van de Spanjaard, die vorig seizoen al een half jaar op huurbasis actief was in Sittard, is op het allerlaatste moment afgeketst.

De verdediger annex middenvelder, die een verleden heeft bij Real Madrid en in zijn eerste huurperiode in Sittard indruk maakte, haakte op het laatste moment zelf af. Dat schrijft De Limburger, dat weet dat Fortuna de transfer maandag af dacht te kunnen ronden. Dat was dus buiten de hoofdrolspeler zelf gerekend, die toch nog een streep door de overgang haalde.

Rodríguez staat op dit moment onder contract bij Málaga, maar daar is hij niet speelgerechtigd geweest. Daarom leek een overstap logisch en was het een kwestie van tijd voordat een overstap naar Fortuna rond zou komen. Zondagavond leek de transfer in kannen en kruiken, maar op maandag besloot Rodríguez alsnog de stekker uit de transfer te halen.

In de zomer vond er al een vergelijkbaar incident plaats. Fortuna had toen al tickets voor Rodríguez en zijn familie betaald om naar Sittard te komen, maar op dat moment koos hij in extremis toch voor Málaga.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws