LIVE-discussie: FC Utrecht zonder Kerk en Dalmau, VVV mist trainer De Koning

LIVE-discussie: FC Utrecht zonder Kerk en Dalmau, VVV mist trainer De Koning

02-02-2020 13:25
39

VVV-Venlo is nog ongeslagen onder Hans de Koning, maar moet het zondag in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht wel zonder hem stellen. De trainer is ziek, waardoor assistent Jay Driessen de honneurs waarneemt.

VVV kan wel beschikken over Thomas Bruns, die zijn debuut maakt voor de Limburgers. De middenvelder wordt gehuurd van Vitesse, nadat een verhuurperiode bij PEC Zwolle vroegtijdig werd afgebroken. Simon Janssen is het slachtoffer van de komst van Bruns. Ook Johnatan Opoku neemt op de bank plaats. Haji Wright krijgt de voorkeur als rechtsbuiten bij de nummer zestien van de Eredivisie.

FC Utrecht kan nog niet beschikken over Adrian Dalmau, terwijl ook Gyrano Kerk ontbreekt. Issah Abass en Vaclav Cerny vormen daardoor samen met de winterse aanwinst Kristoffer Peterson de voorhoede. Adam Maher keert terug in de wedstrijdselectie van de Domstedelingen, maar begint nog wel als wissel. Sander van de Streek, Simon Gustafson en Urby Emanuelson vormen het middenveld.

De ploeg van trainer John van den Brom verloor eerder dit seizoen in de Galgenwaard met 1-2 van VVV. Utrecht staat momenteel zevende in de Eredivisie, maar kan bij winst Vitesse voorbij.

De opstellingen

VVV-Venlo: Kirschbaum; Pachonik, Röseler, Kum, Janssen; Bruns, Post, Van Ooijen; Wright, Darfalou, Sinclair 

FC Utrecht: Zoet; Klaiber, Van der Maarel, Hoogma, Guwara; Gustafson, Van de Streek, Emanuelson; Cerny, Abass, Peterson

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie