Blije Buijs verwacht witte rook op korte termijn: 'Feliciteer me binnenkort maar'

Blije Buijs verwacht witte rook op korte termijn: 'Feliciteer me binnenkort maar'

06-02-2020 10:41
52

Het gelukkige huwelijk tussen Danny Buijs en FC Groningen gaat naar alle waarschijnlijkheid een vervolg krijgen. Trainer en club gaan op korte termijn om de tafel zitten om een contractverlenging te realiseren.

Buijs erkent voor de camera van FOX Sports dat de gesprekken al langer gaande zijn, maar dat deze even op een laag pitje zijn komen te staan door de drukke januari-maand. "Die intentie is er nog steeds van beide kanten. Gezien de drukte in de transferwindow had de directie wat andere dingen aan hun hoofd. Wij gaan het weer oppakken deze dagen. We hebben een paar goede gesprekken gehad, dus ik verwacht dat het snel duidelijk wordt de komende dagen."

Wedden

Meer odds

In de zomer van 2018 werd Buijs gepresenteerd als opvolger van Ernest Faber, de huidige trainer van PSV. Hoewel alles op het begin stroef verliep in Groningen, is de relatie tussen Buijs en Groningen inmiddels meer dan goed te noemen. "Het is inderdaad een en al positiviteit, van beide kanten. Feliciteer me maar als alles binnenkort écht officieel is en wanneer de handtekeningen zijn gezet, maar ik verwacht verder geen problemen."