PSV-pechvogel is terug: 'Het was vaak één stap vooruit en dan weer twee terug'

PSV-pechvogel is terug: 'Het was vaak één stap vooruit en dan weer twee terug'

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 13:19di 18-02-2020 om 13:19

Ryan Thomas ging door een moeilijke periode toen hij vlak na zijn transfer naar PSV geblesseerd raakte. De Nieuw-Zeelandse middenvelder scheurde zijn kruisband af en doorliep vervolgens ook een zware revalidatie.

In een interview, gepubliceerd op de officiële website van PSV, blikt Thomas terug op die moeilijke tijd. "Eerst dacht ik: oké, zes tot negen maanden", vertelt hij over het moment dat hij hoorde dat er kruisbandletsel was. "Dan ben ík degene die het in zes maanden doet", hield Thomas zich voor.

De revalidatie verliep vervolgens allesbehalve goed. "Het was zo frustrerend dat mijn hoofd constant dingen wilde die mijn lichaam niet kon uitvoeren. Het was vaak een stap vooruit, en weer twee terug. Dat nam ik mee naar huis, maar ik sprak er niet over."

De vriendin en het dochtertje van Thomas hielpen hem door de revalidatie heen. "Nikky en Lily hebben me echt uit het dal getrokken in die periode. En toen mocht ik op een gegeven moment ook nog eens met de bal gaan trainen. Dat was echt een moment dat het er weer beter uit begon te zien."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws