Varela vervangt Onana onder Ajax-lat: 'We moeten hem vandaag steunen'

Varela vervangt Onana onder Ajax-lat: 'We moeten hem vandaag steunen'

Gepubliceerd: donderdag 20 februari 2020 om 17:27do 20-02-2020 om 17:27

Ajax neemt het donderdagavond om 18:55 uur op tegen Getafe in het Coliseum Alfonso Pérez. Lisandro Martínez start waarschijnlijk centraal achterin bij de Amsterdammers en komt tegenover Getafe-spitsen Jaime Mata en Jorge Molina te staan. Daarnaast heeft de Argentijn het volste vertrouwen in Bruno Varela, die de geschorste Andre Onana vervangt.

Martínez heeft zijn huiswerk in aanloop naar de Europa League-clash goed gedaan en weet waar hij op moet letten tegen de spitsen van Getafe. "Ik heb een video van ze gezien", vertelt hij in gesprek met VTBL. "Ik heb gezien dat het intelligente spelers zijn, sterke spelers die een goede balbehandeling hebben. We moeten heel alert spelen om ze tegen te houden."

Varela verdedigt vanavond het doel van Ajax, aangezien Onana geschorst is. Martínez heeft het volste vertrouwen in de Portugese doelman. "Absoluut, hij is één van ons. We hebben continu contact tijdens de training. Vandaag is hij aan de beurt, dat verdient hij ook. Hij is heel goed en ik denk dat hij het vertrouwen van het hele team geniet. We moeten hem vandaag steunen."

Varela maakte onlangs een zeer onzekere indruk bij Jong Ajax in het duel met Jong FC Utrecht. Martínez ligt er niet wakker van. "Dat kan elke keeper overkomen. Het is Bruno nou eenmaal overkomen, maar het team staat klaar om hem steun te bieden. Zoals het hoort."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws