Nijhuis onder vuur: 'Vond het krankzinnig, dan kan je beter stoppen'

Nijhuis onder vuur: 'Vond het krankzinnig, dan kan je beter stoppen'

Gepubliceerd: zondag 23 februari 2020 om 10:45zo 23-02-2020 om 10:45

Laatste update: zondag 23 februari 2020 om 11:05zo 23-02-2020 om 11:05

Sjors Ultee en Arnold Bruggink begrijpen niets van de beslissing van Bas Nijhuis om Feyenoord een penalty te geven tegen Fortuna Sittard. Robert Bozeník kreeg een lichte duw in de rug en ging naar de grond. Na inmenging van de VAR ging de bal op de stip.

"Als ik vanavond in de stad ga lopen en opeens stil gaan staan, dan zal er ook iemand in mijn rug lopen", doelt Ultee op de penalty die Feyenoord kreeg na een lichte duw in de rug van Robert Bozeník. Bij Goedemorgen Eredivisie van FOX Sports zorgt het incident voor discussie. "Het meest opvallende vond ik dat je in De Kuip speelt en dat helemaal niemand, geen enkele supporter dacht aan een penalty."

Ook Bruggink begrijpt niets van de beslissing van Nijhuis om de bal op de stip te leggen. "Hij had tegen de VAR moeten zeggen: ik weet niet wat je zegt, maar dit slaat helemaal nergens op. Het is mindfuck toch? Ik vond het echt krankzinnig, serieus. Dan kan je beter stoppen. Als iedereen in het stadion zit en niemand heeft een idee wat er gebeurt... Die Bozeník gaat gewoon op de grond liggen", sluit de analist af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws