Heitinga komt met geweldig initiatief: 'Handen uit mouwen om helden te ontlasten'

Heitinga komt met geweldig initiatief: 'Handen uit mouwen om helden te ontlasten'

20-03-2020 08:11
49

John Heitinga is een initiatief gestart om voor mensen met een vitaal beroep en voor ouderen een sterrenmaaltijd mogelijk te maken. De trainer van Ajax Onder-19 heeft respect voor werknemers in de zorg, onderwijzers, politie, schoonmaak, supermarktmedewerkers, brandweer en ouderen.

Om die mensen een steuntje in de rug te geven biedt Heitinga, in samenwerking met drie topkoks van restaurants, die mensen een topmaaltijd aan te bieden. Dat valt te lezen in een persbericht op de website van de actie. 'De medewerkers van koks Eugene, Arjen en Ron willen graag de handen uit de mouwen steken om juist deze groep helden iets te ontlasten', zo valt er te lezen. 'De behoefte om in deze tijd schouder aan schouder te staan, is groot.'

Voor die helden en ouderen worden er de komende drie weken in Amsterdam en Amstelveen 'minstens 200 gratis hoogwaardige diners aangeboden', luidt het statement van Heitinga en zijn partners. Als er bijdragen worden geleverd op de site kunnen meer restaurants bij het initiatief worden betrokken. Mensen kunnen op de site ook iemand aanmelden.