Milan-legende Maldini en zijn zoon Daniel testen positief op coronavirus

Milan-legende Maldini en zijn zoon Daniel testen positief op coronavirus

Gepubliceerd: zaterdag 21 maart 2020 om 20:45za 21-03-2020 om 20:45

AC Milan-icoon Paolo Maldini en zijn zoon Daniel zijn de volgende grote namen in het Italiaanse voetbal die besmet zijn geraakt met het coronavirus. Dat heeft de Serie A-grootmacht zaterdagavond bekendgemaakt.

Paolo Maldini (51) speelde zijn gehele carrière voor de Rossoneri en is momenteel technisch directeur in het San Siro. Zijn zoon Daniel speelt in het tweede elftal van de club. Maldini senior besloot zich te laten testen, nadat hij in contact was geweest met iemand die het virus bleek te hebben en hij zelf ook symptonen begon te vertonen. Vervolgens bleek dat niet alleen de voormalig verdediger, maar ook zijn zoon besmet is geraakt.

Volgens Milan maken de twee het naar omstandigheden goed. Ze hebben al twee weken in thuisisolatie doorgebracht. De Maldini's blijven in quarantaine tot beiden volledig zijn hersteld.

Eerder op de avond maakte Paulo Dybala bekend dat hij ook positief heeft getest. De Argentijn is na Daniele Rugani en Blaise Matuidi de derde speler van Juventus. Het coronavirus grijpt hard om zich heen in Italië met meer dan vijftigduizend positieve testen en bijna vijfduizend doden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws