FC Groningen heeft wederom contractnieuws: 'We zien wat Adrie toevoegt'

FC Groningen heeft wederom contractnieuws: 'We zien wat Adrie toevoegt'

Gepubliceerd: vrijdag 3 april 2020 om 13:10vr 03-04-2020 om 13:10

Adrie Poldervaart blijft voorlopig aan FC Groningen verbonden. De assistent van hoofdtrainer Danny Buijs heeft zijn contract verlengd, laat de club vrijdag weten via de officiële kanalen.

Poldervaart was jarenlang als fysiotherapeut aan Excelsior verbonden – waar Buijs als speler actief was – en maakte in het seizoen 2018/2019 zijn debuut als hoofdtrainer in de Eredivisie. Na zijn vertrek uit Kralingen werd Poldervaart in Groningen herenigd met Buijs. Die samenwerking verloopt tot dusver naar tevredenheid, stelt technisch directeur Mark-Jan Fledderus. "Wij hebben sinds onze samenwerking van dichtbij kunnen zien welke kwaliteiten Adrie toevoegt aan onze technische staf", laat hij weten aan de FC Groningen-kanalen.

De 49-jarige Zuid-Hollander is vastbesloten om het maximale uit zijn tijd in Groningen te halen. "Je wil toch iets neerzetten, waarvan mensen over een aantal jaren zeggen: zo, in die periode... Dat kost heel veel tijd en energie. Maar als het resultaat daar is, is de weg daarnaartoe hartstikke mooi."

Onlangs tekende ook Buijs al bij. FC Groningen haalde al een versterking voor komend seizoen, in de persoon van Wessel Dammers (Fortuna Sittard).

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws