'Dromen' van Messi-transfer: 'Er gaan eind dit jaar gekke dingen gebeuren'

'Dromen' van Messi-transfer: 'Er gaan eind dit jaar gekke dingen gebeuren'

Gepubliceerd: maandag 6 april 2020 om 10:42ma 06-04-2020 om 10:42

Laatste update: maandag 6 april 2020 om 11:58ma 06-04-2020 om 11:58

Een transfer van Lionel Messi naar Internazionale is niet ondenkbaar, zo stelt oud-voorzitter van de club Massimo Moratti. De voormalig preses denkt dat er gekke dingen kunnen gebeuren als deze crisis eenmaal voorbij is.

"Het is niet verboden om te dromen", zegt Moratti tegen Radio Rai. "Zelfs niet voordat deze crisis begon. Messi zit aan het einde van zijn contract en ik denk dat Inter zeker een poging gaat wagen om hem te halen. Ik weet niet of de huidige situatie hier iets aan gaat veranderen, maar ik denk dat we gekke dingen gaan zien gebeuren aan het einde van dit jaar."

Messi heeft nog een doorlopend contract tot medio 2021 bij FC Barcelona, maar kan volgens Spaanse media die verbintenis eenzijdig verscheuren in de zomer van 2020 middels een clausule. De laatste weken is de relatie tussen Barça en Messi er niet beter op geworden tijdens de onderhandelingen over het inleveren van salaris tijdens de coronacrisis. Het bestuur van Barça deed voorkomen alsof Messi en de spelersgroep daar onwelwillend tegenover stonden, terwijl zij juist het initiatief namen om de gesprekken hierover te voeren.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Sluit Messi zijn loopbaan af bij Barcelona?

(1110 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws