L'Équipe: Ajax bereid mee te werken aan Onana-vertrek, vraagprijs bepaald

L'Équipe: Ajax bereid mee te werken aan Onana-vertrek, vraagprijs bepaald

13-04-2020 11:44 Laatste update: 11:53
119

L'Équipe heeft maandag meer details gepubliceerd over de interesse van Paris Saint-Germain in Ajax-keeper Andre Onana. Volgens de Franse krant wil Ajax meewerken aan een vertrek van de doelman en mag hij komende zomer voor dertig miljoen euro vertrekken uit Amsterdam.

Er staat geen ontsnappingsclausule in het contract van Onana bij Ajax, maar volgens L'Équipe is de club bereid om over dat bedrag te praten omdat de doelman komende zomer nog maar een verbintenis voor twee jaar in Amsterdam heeft. Afgelopen zomer toonde PSG ook al interesse in Onana, maar daar bleef het destijds bij omdat de keeper net zijn krabbel onder een nieuw contract had gezet.

De Franse club heeft in ieder geval besloten niet verder te gaan met Sergio Rico. De doelman wordt gehuurd van Sevilla en kan voor tien tot vijftien miljoen euro definitief worden overgenomen, maar PSG vindt de Spanjaard niet goed genoeg om dat bedrag te verantwoorden. Omdat eerste doelman Keylor Navas eind dit jaar 34 wordt, is de club op zoek naar een jonge speler die de Costa Ricaan op termijn kan opvolgen. Onana past in dat plaatje, maar wordt ook begeerd door FC Barcelona, Chelsea en Tottenham Hotspur.