Rashica wil naar Champions League-club: 'Beslissing over 2 à 3 weken'

Rashica wil naar Champions League-club: 'Beslissing over 2 à 3 weken'

17-04-2020 10:30
15

Milot Rashica zet voor aankomend seizoen in op een club die Champions League-voetbal speelt. Zijn zaakwaarnemer Altin Lala hoopt ergens in de komende weken met nieuws te komen. Zeker lijkt wel dat de oud-speler van Vitesse vertrekt bij Werder Bremen.

Diverse clubs, waaronder Liverpool, Borussia Dortmund en RB Leipzig, zijn geïnteresseerd in Rashica. "Milot speelt volgend seizoen hopelijk in de Champions League", zegt Lala tegen het Kosovaarse KTV. "Er zijn verschillende clubs geïnteresseerd die regelmatig in de Champions League spelen en goed bij Milot passen."

"Op dit moment kan ik de namen van de clubs niet bekendmaken. Maar als er een akkoord is zullen we dat op het juiste moment naar buiten brengen. Ik denk dat we in de komende twee à drie weken een beslissing nemen", zegt Lala. 

Werder Bremen staat op een degradatieplaats in de Bundesliga en om die reden lijkt de club niet de hoofdprijs voor Rashica te kunnen krijgen. Naar verluidt staat er een afkoopsom van 38 miljoen euro in zijn contract, maar alles is onderhandelbaar.