Been ziet 'uitstekende speler' voor Feyenoord: 'Natuurlijk een enorm moyenne'

Been ziet 'uitstekende speler' voor Feyenoord: 'Natuurlijk een enorm moyenne'

22-04-2020 09:10
54

Bryan Linssen zou een 'uitstekende speler' zijn voor Feyenoord. Dat stelt Mario Been, die afgelopen weekend ook heeft gelezen dat de Vitesse-topscorer in de belangstelling van de Rotterdamse club staat.

Linssen heeft een aflopend contract en dus hoeft Feyenoord alleen een salaris te betalen om hem naar De Kuip te halen. "Dat is natuurlijk een uitstekende speler", zegt Been bij FOX Sports over Linssen. "Hij heeft bij Vitesse laten zien dat hij toch altijd goed is voor tussen de tien en twintig goals. Voor een buitenspeler is dat natuurlijk een enorm moyenne. Dus ik denk dat Feyenoord die kant op moet."

Linssen was dit seizoen goed voor veertien goals en vijf assists in 25 wedstrijden. Mocht hij naar Feyenoord komen, dan gaat hij de concurrentiestrijd aan met Luis Sinisterra. De Colombiaanse linksbuiten staat de komende periode nog buitenspel met een zware knieblessure.

Been hoopt voor trainer Dick Advocaat, die dinsdag zijn contract met een jaar verlengde, dat Steven Berghuis blijft. "Hij is de allerbelangrijkste. Ik denk dat we allemaal wel zien dat hij de bepalende speler is bij Feyenoord. En mocht het zo zijn dat er toch een astronomisch bedrag wordt neergelegd voor Berghuis, dan zal Advocaat dat mogen besteden aan de selectie."