Jansen wil nog steeds club overnemen: 'Met Bergkamp, Cocu, Kuyt en Larsson'

Jansen wil nog steeds club overnemen: 'Met Bergkamp, Cocu, Kuyt en Larsson'

30-04-2020 16:29 Laatste update: 16:56
34

Zaakwaarnemer Rob Jansen is nog altijd van plan om een Engelse club over te nemen, vertelt hij aan Voetbal International. De belangenbehartiger van onder meer Dick Advocaat, Dirk Kuyt en René van der Gijp wil zich niet laten ontmoedigen door een eerder dit seizoen mislukte poging.

In oktober doken er in de Nederlandse en Britse pers al berichten op over een op handen zijnde overname van League One-club Wycombe Wanderers. "Ik ga niet zeggen om welke club het ging. Maar op het allerlaatste moment werden we gepasseerd door een Amerikaanse partij", laat Jansen weten aan VI. 'Dat was vervelend. Nu zitten we even in de wachtkamer."

De 64-jarige Hagenaar hoopt nu samen met enkele van zijn cliënten elders in te kunnen stappen. "Dat idee leeft nog sterk. Samen met Dennis Bergkamp, Phillip Cocu, Dirk Kuyt en Henke Larsson (rechts op de foto, naast Jansen). En Ronald Koeman als adviseur op de achtergrond." De huidige coronacrisis zou mogelijkheden kunnen bieden: waarschijnlijk zal ook de aankoopwaarde van voetbalclubs zakken. "Maar zo wil ik het op dit moment even niet bekijken. Laten we eerst kijken hoe we op een veilige manier weer van voetbal kunnen gaan genieten."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s