Vrouw Di María: 'Alles behalve Engeland, 'n jaar later zaten we in Manchester...'

Vrouw Di María: 'Alles behalve Engeland, 'n jaar later zaten we in Manchester...'

05-05-2020 23:50
27

Ángel Di María vertrok in de zomer van 2014 met hoge verwachtingen naar Manchester United, maar het avontuur op Old Trafford liep uit op een deceptie. De linkspoot kon niet door één deur met manager Louis van Gaal en ook zijn vrouw Jorgelina Cardoso had het niet naar haar zin in Engeland.

Toen Di María nog speler van Real Madrid was, brachten de twee een bezoek aan landgenoten Sergio Agüero en diens toenmalige partner Giannina Maradona in Manchester. "Verschrikkelijk... We gingen toen hun huis uit en ik zei tegen Ángel: beloof me dat je in elk land ter wereld wil spelen, als we maar niet naar Engeland hoeven. Wat denk je? Een jaar later zaten we in Manchester", vertelt Cardoso in het Argentijnse tv-programma Los Ángeles de la Mañana.

De 102-voudig Argentijns international kon zijn draai nooit vinden in Manchester en ook zijn vrouw had het zwaar. "Eigenlijk had ik overal een hekel aan daar. De mensen waren vreemd, het eten was om te huilen, om twee uur 's middags was het net alsof het nacht was... "

Het Premier League-avontuur kwam al na één seizoen ten einde. Paris Saint-Germain nam de linkspoot voor 63 miljoen euro over van The Mancunians.