'Enorm balen' bij FC Utrecht: 'Ajax-thuis één van de mooiste wedstrijden ooit'

'Enorm balen' bij FC Utrecht: 'Ajax-thuis één van de mooiste wedstrijden ooit'

10-05-2020 17:23
64

Het is doodzonde dat FC Utrecht geen bekerfinale speelt tegen Feyenoord. Dat zegt Rick Kruys, assistent-trainer van de Domstedelingen, tegen het Algemeen Dagblad. Hij hoopt dat er nog iets gedaan kan worden tegen het KNVB-besluit.

"Ja, daar is al veel over gezegd natuurlijk en het is duidelijk dat wij het er als club niet mee eens zijn", aldus Kruys. Door de gecancelde bekerfinale en de zesde plek in de Eredivisie, blijft FC Utrecht met lege handen achter. De assistent-trainer houdt zich op de vlakte. "De clubleiding heeft duidelijk stelling genomen hierin dus dat laat ik verder aan hen."

"Er spelen in de wereld op dit moment natuurlijk dingen die veel belangrijker zijn dan dat, maar we balen er enorm van dat die bekerfinale tegen Feyenoord niet meer gespeeld wordt", mijmert Kruys.

"Als je toch bedenkt hoe gek het allemaal is gelopen. We speelden die halve finale tegen Ajax in de Galgenwaard (2-0 zege), red.) misschien wel één van de mooiste wedstrijden in de Galgenwaard ooit. En dan die week erna worden alle wedstrijden eruit gehaald. Het is zó jammer dat het misschien wel geen vervolg krijgt."