'Barça kijkt alvast naar Havertz en wil drietal in ruildeal met Bosz betrekken'

'Barça kijkt alvast naar Havertz en wil drietal in ruildeal met Bosz betrekken'

15-05-2020 13:43
15

FC Barcelona heeft al een alternatief gevonden, mocht de komst van Juventus-middenvelder Miralem Pjanic niet haalbaar zijn. Volgens het Duitse medium Sport1 staat Bayer Leverkusen-groeibriljant Kai Havertz er uitstekend op bij de Catalanen.

Uit Italië sijpelde onlangs het nieuws door dat Barça al een akkoord heeft bereikt met Pjanic en nu met Juventus tot een akkoord moet zien te komen. Volgens Sport1 zou dit betekenen dat het uitgesloten is dat de Catalanen ook werk gaan maken van Havertz.

Dit neemt echter niet weg dat Barcelona buitengewoon gecharmeerd is van de twintigjarige spelmaker: bestuurslid Ramón Planes is al diverse keren naar Leverkusen afgereisd om Havertz aan het werk te zien. Mocht de deal met Pjanic alsnog niet doorgaan, dan is het niet ondenkbaar dat Barça alsnog werk gaat maken van de zevenvoudig Duits international.

Mogelijk komt het van een ruildeal met de club van Peter Bosz, die nog op zoek is naar een rechtsback en een spits. Volgens de berichtgeving is Barça bereid om drie momenteel verhuurde spelers in de deal te betrekken: rechtsback Emerson, middenvelder Carles Aleñá (beiden Real Betis) en linkshalf Marc Cucurella (Getafe).

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie