'Real Madrid heeft Van de Beek-sleutel nog steeds stevig in handen'

'Real Madrid heeft Van de Beek-sleutel nog steeds stevig in handen'

07-06-2020 16:14 Laatste update: 16:27
57

Interesse van Manchester United of niet, Real Madrid heeft nog altijd de sleutel in handen voor Donny van de Beek. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Zaterdagavond pakte De Telegraaf uit met het nieuws dat Manchester United probeert Van de Beek weg te kapen voor de neus van Real Madrid. Het nieuws krijgt zondagmiddag opvolging van het AD, dat de Engelse grootmacht omschrijft als een 'alternatief'.

Volgens het dagblad kan Manchester United alleen toeslaan wanneer Real Madrid niet doordrukt. 'Als de club het moment rijp acht om Van de Beek op te halen, dan gebeurt dat gewoon', klinkt het. 'Het akkoord ligt er immers al een tijdje en de keuring is een formaliteit.'

Real Madrid heeft naar verluidt een akkoord met Ajax over een transfersom van ruim 50 miljoen euro, terwijl Van de Beek er zelf ook al uit zou zijn met De Koninklijke. Dat akkoord is echter van vóór de coronacrisis, die ook voelbaar zijn in Bernabéu.

Alleen als Real Madrid de jacht beëindigt of naar de zin van Van de Beek te lang wacht, kan een club als Manchester United toeslaan. 'Of Van de Beek dat echt interessant vindt, nadat de grootste club op aarde al op de stoep stond, weet alleen hijzelf', aldus het AD.